PRODUCTEN

In de salons werk ik met verschillende producten zoals Oriflame, John van G en Webecos.

Oriflame is een van oorsprong Zweeds cosmeticamerk. Sinds 1972 zijn Oriflame producten in Nederland verkrijgbaar. Oriflame is wereldwijd verkrijgbaar in 60 landen. Oriflame heeft natuurlijke huidverzorgings- en cosmeticaproducten van hoge kwaliteit in het assortiment, die tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar zijn in mijn salon.
Alle producten zijn op planten- en kruidenbasis en absoluut niet op dieren getest.

Ook heeft Oriflame een uniek garantiesysteem nl: "30 dagen niet goed geld terug". Bevalt een product niet, dan mag u de gebruikte of ongebruikte producten binnen 30 dagen retourneren. U krijgt uw geld terug of u kunt een ander product uitzoeken.

De producten zijn niet in winkels te koop. Alleen via de salon, of tijdens een Workshop.
Verder ondersteunt Oriflame talloze goede doelen wereldwijd en is mede oprichter van de World Childhood Foundation.

De John van G make-up collection is een grote en uniek collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig, prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw palet samenstellen.

Een bijzondere make-up collection

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past

Webecos is  ’s WErelds BEste COSmetica! 

Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering’ effect konden geven. Sindsdien gebruiken duizenden schoonheidsspecialisten tot volle tevredenheid Webecos cosmetica in hun salon. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Dankzij die lange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee wij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze kernwaarden zijn authenticiteit en eenvoud. Niet voor niets is ons motto: “Pure Producten voor Pure Professionals”.

Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen, mailen of er naar vragen in de schoonheidssalon.

In mijn salon werk ik met het unieke harssysteem van Phd. Dit systeem is het als veiligst geteste harsepilatie systeem.

Bij een traditioneel systeem kun je je afvragen:
Hoeveel mensen komen in contact met de harsspatel of harspatroon..?
Hoe groot is de kans dat bloed of huidschilfers in de harspot achterblijven..?
Hoe hygienisch gaat de gebruiker om met zijn/haar harssysteem..?

Bij PHD harsen wordt gebruik gemaakt van verwisselbare applicators. Hiermee vermindert sterk de mogelijkheid van besmetting door kruisbesmetting, huidschilfers, bloed en haren tussen de verschillende clienten van een schoonheidssalon.
Bij elke nieuwe client, wordt er dus een nieuwe applicator op de harstube gezet. Hygienisch en veilig!

Buiten het feit dat PHD hars bijzonder hygienisch werkt, is het ook nog eens een groot voordeel dat door gebruik van speciale strips, de harsbehandeling veel minder pijnlijk is dan bij conventionele harsmethodes met harspotten, papierstrips en losse patronen.

Kom langs in mijn salon en ervaar nu zelf hoeveel beter en minder pijnlijk dit veiligste systeem werkt!