OVER PURITHÉ

Purithé beauty schoonheidssalons zijn sfeervolle, knusse en professionele salons. In Wommels gelegen in een vrijstaand nieuw pand achter ons huis aan de Hofkamp 25. Hierdoor is de salon los van het huis gesitueerd en heeft het een vrije toegang voor cliënten. In Blauwhuis is de salon gevestigd in het verzorgingstehuis "Teatskehus" aan de vitusdyk. De naam Purithé is afgeleid van het Latijnse woord voor zuiverheid 'Puritatum' en mijn naam 'Thea'. De combinatie van deze twee woorden vormen de naam van mijn salon.

De salons staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig en onderbouwd advies.

In de salons wordt gewerkt met de huidverzorging en make-up van Oriflame
John van G en Webecos. Deze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor ieders portemonnee.

OVER MIJZELF

Mijn naam is Thea Klijnstra - Bakker, getrouwd en samen hebben wij 2 dochters.
Sinds 2000 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste/visagiste.

Destijds heb ik de cursus Algemene Ondernemers Vaardigheden ernaast gedaan met de intentie om een eigen salon te starten.

Na 14 jaar ervaring in de schoonheids-, cosmetica-, drogisterij branche en visagiste bij Omrop Fryslan tv, heb ik nu eindelijk de mogelijkheid gekregen om mijn droom te verwezenlijken.

In deze 14 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan, verschillende cursussen en trainingen gevolgd en vele diploma's behaald.
Enkele voorbeelden hiervan zijn;
Parfumerie vakopleiding,
Drogisterij opleiding
en recent nog een dokters-assistente opleiding.